Vés al contingut

L'acte central d'interACC1Ó 2009 es farà a Barcelona, el dia 28 d'octubre, després d'haver organitzat jornades de debat a Manresa, Reus, Girona, Tortosa i Lleida. Un dels espais més interessants per a les empreses del sector de les ciències de la vida és l'Espai Innovació, que està pensat per facilitar entrevistes personals entre els empresaris que aposten per l'R+D i els agents tecnològics membres de TECNIO (la marca creada per ACC1Ó que aglutina un centenar d'experts en investigació aplicada i transferència tecnològica de Catalunya). Amb aquestes entrevistes, els empresaris aconsegueixen assessorament i solucions tecnològiques adaptades a les necessitats de la seva companyia. Està previst que s'hi realitzin més de 300 entrevistes, que s'han de concertar prèviament.

Els agents de TECNIO que hi col·laboren són ASCAMM Centre Tecnològic, Barcelona Digital Centre Tecnològic, Barcelona Media-Centre d'Innovació, Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris, Centre Tecnològic Leitat, Cetemsa Centre Tecnològic, Centre de Recerca Aplicada en Hidrometeorologia, Centre de Tecnologia Aerospacial, CTF Centre d'Innovació Tecnològica, CTM Centre Tecnològic, DAMA-UPC Data Management, Fundació Privada per a la Innovació Tèxtil i Fundació Privada Cecot Innovació.> Sol·licita una entrevista

Fòrum TECNIO: els darrers desenvolupaments tecnològics

La jornada d'interACC1Ó a Barcelona també acollirà el Fòrum TECNIO on es presentaran els productes i desenvolupaments tecnològics dels agents de TECNIO perquè les empreses puguin detectar possibles col·laboracions i noves oportunitats de negoci:

9.30 h - 10.15h Les TIC
10.30 h - 11.15 h La biotecnologia i les ciències de la salut
11.30 h - 12.15 h Els materials i la producció
16.30 h - 17.15 h L'energia i el medi ambient
17.30 h - 18.15 h L'alimentació i la química

> Consulta tots els continguts de les sessions interACC1Ó 2009


Fotografia: el director executiu d'ACC1Ó, Jordi Serret, en un moment de la sessió de Girona.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.