Vés al contingut

L’edició d’enguany del programa d·HEALTH Barcelona s’ha hagut de posposar fins el 2022 a causa de la pandèmia. Tot i així, Biocat no ha volgut deixar de promoure l’esperit emprenedor i contribuir al desenvolupament del talent de la BioRegió amb el llançament d’un nou curs: Ignite·Health Barcelona. 

La nova iniciativa és una formació intensiva d’introducció a l’emprenedoria i l’innovació específica pels professionals del sector de ciències de la vida i la salut que compta amb el suport de l'EIT Health. Seguint la metodologia base del programa d·HEALTH (el biodisseny), els participants desenvoluparan una idea de negoci per trobar una solució viable en els camps de la cardiologia, la pneumologia i la Covid-19 - Unitats de Pacients Crítics (UCI). 

Per això, es formaran equips multidisciplinars guiats per un grup d’experts  que aniran avaluant la solució proposada i el seu model de negoci mitjançant mentories personalitzades. La formació també es complementarà amb unes classes magistrals sobre emprenedoria, desenvolupament de producte i accés de mercat, entre d’altres. El curs també inclourà pitch training per preparar les presentacions, així com la participació d’emprenedors que explicaran la seva experiència en la creació i el creixement de les seves startups (small talks). 

El programa, amb un format híbrid que combinarà sessions presencials amb virtuals, es dirigeix a professionals sanitaris, estudiants i investigadors. Es desenvoluparà en horari de tarda per poder compatibilitzar la formació amb els estudis o la feina. Tindrà una durada de quatre mesos, de l’1 de setembre al 16 de desembre de 2021.  

El preu del programa és de 500 euros per persona i inclou els quatre mesos de formació. Les places estan limitades a un màxim de 30 participants i es poden reservar aquí fins el 27 d’agost. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.