Vés al contingut

Redacció

Per segon any, ACC1Ó i les unitats de valorització de les universitats i escoles de negoci catalanes animen els investigadors a aplicar el seu coneixement al desenvolupament de serveis i productes amb possibilitats de comercialització, a través del concurs Valortec.

El concurs té dues categories:

  • Pla de negoci/comercialització d’una patent/tecnologia
  • Pla de negoci d’una empresa de base tecnològica (EBT)

Els guanyadors obtindran de forma gratuïta formació per preparar i defensar el seu pla de negoci i disposaran d’un tutor que els guiarà durant tot el procés de realització del pla. A més, per cada categoria, s’atorgarà un primer  premi de 10.000 euros i un segon premi de 5.000 euros (no dinerari, sinó en forma de pagament de la subcontractació de serveis per executar el pla de negoci).

Des de les diferents unitats de valorització es potenciarà la continuïtat dels projectes i se’ls donarà suport un cop finalitzat el concurs perquè es facin efectius els plans de negoci dissenyats. Les unitats estan formades per la Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona (Fundació Bosch i Gimpera), Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Ramon Llull (La Salle i IQS), Universitat Rovira i Virgili, Universitat de Vic i les escoles de negoci EADA, Esade i IESE.

Període d’inscripció: entre el dia 3 i 28 de setembre de 2012
Comunicació dels projectes finalistes: 15 d’octubre de 2012

Més informació al web d'ACC1Ó.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.