Vés al contingut

Prop de 7.100 milions d'euros s'han invertit en la indústria biofarmacèutica a Irlanda. I la majoria, en els últims 10 anys. Aquest és un dels motius pels quals la BioProduction 2015 se celebra altra vegada a Dublin, al City West Hotel Conference & Event Center, igual que fa dos anys. El congrés tindrà lloc els dies 14 i 15 d'octubre i els membres de la BioRegió de Catalunya, tenint en compte que Biocat és col·laborador de l'esdeveniment, poden optar a un descompte del 25% introduint el codi CQ3531BIOCAT.

La fira BioProduction reuneix els líders en fabricació de productes biològics d'Europa i la resta del món amb l'objectiu de revisar els nous aspectes de la fabricació biològica a gran escala sorgits durant l'últim any, com per exemple el coneixement sobre noves tecnologies, l'anàlisi de processos, el disseny de les instal·lacions i els sistemes per reduir les ineficiències en el procés de bioproducció.

El programa preveu quatre conferències i workshops, amb la novetat que aquest any n'hi ha tres de nous, que tractaran sobre estratègies de fabricació, el processament continu i la gestió del coneixement a través del producte i el seu procés durant el cicle de vida. 

Segons els membres de l'organització, l'esforç d'inversió que s'ha posat en el desenvolupament de nous serveis en biotecnologia a Irlanda és un pol d'atracció per participar a la conferència motivat, a més, per l'àmplia possibilitat d'establir contacte amb els actors principals d'aquesta indústria, que consideren que està en constant expansió.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.