Vés al contingut

El Patronat de Biocat, presidit per la consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat Jordi Naval com a nou Director General de l’entitat. Naval assumeix el càrrec que havia deixat vacant fa un any l’anterior Director, Albert Barberà, actual Director General de Recerca i Innovació en Salut de la Generalitat de Catalunya.

Jordi Naval (Barcelona, 1969) és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona (UB) i en Bioquímica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). En els últims 18 anys ha participat en la creació de diverses startups: Infociencia, Anaxomics, Enemce Pharma, Genocosmetics Lab i Aelix Therapeutics, spinoff del consorci Hivacat que desenvolupa la primera vacuna terapèutica per al VIH. Ha estat Director de la Fundació Bosch i Gimpera entre 2015 i 2017, i President de la Fundació Escola d’Emprenedors entre 2010 i 2017.

“Per a mi és un privilegi assumir la direcció de Biocat, on treballem amb l’objectiu de transformar el gran potencial científic que es genera a la BioRegió de Catalunya en solucions tangibles que impactin positivament en els pacients -destaca Jordi Naval-. El nostre objectiu és col·laborar en la següent fase del creixement de l’ecosistema d’innovació, i situar Catalunya com a hub de referència mundial en innovació en ciències de la vida i de la salut.”

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.