Vés al contingut

Representants del món econòmic, sindical, social i universitari de Catalunya es reuneixen el dia 30 de gener a Barcelona, en una jornada que organitza la Fundació Rafael Campalans per obrir un debat transversal i definir noves idees i propostes polítiques i econòmiques per afrontar el 2009. El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, inaugura l’acte que té lloc a l’Auditori de La Pedrera.

A la taula rodona sobre “Les bases per a un nou model de creixement” hi participarà Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, juntament amb experts com Josep Oliver, catedràtic d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona; Joaquim Boixareu, president de FEMCAT; o Josep M. Álvarez, secretari general de la UGT de Catalunya. Durant la seva intervenció, Montserrat Vendrell exposarà les oportunitats de negoci que ofereixen sectors innovadors com el biotecnològic.

La jornada també analitzarà altres temes com “Els elements per a construir una nova cohesió social”, amb la intervenció de Josep Mª Lozano, professor d’ESADE; Antón Costas, catedràtic d’Economia de la Universitat de Barcelona; Jordi Sánchez, director de la Fundació Jaume Bofill; i Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya.

La tercera taula rodona estarà centrada en “Repensar Catalunya com a projecte des del catalanisme”, i comptarà amb la presència de Montserrat Guibernau, professora de la Queen Mary University de Londres; Miquel Caminal, catedràtic de Ciència Política de la Universitat de Barcelona; Joaquim Triadú, advocat; i Ferran Mascarell, vicepresident de l’Ateneu Barcelonès.

Programa

Data:
30 gener 2009
De 9.30h a 18h

Lloc:
Auditori de La Pedrera
Pg. de Gràcia, 92
Barcelona

Per confirmar la vostra assistència truqueu al telèfon 93 319 54 12 o bé envieu un correu electrònic a fundacio@fcampalans.cat

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.