Vés al contingut

Aquest divendres 20 de febrer, ACC1Ó (COPCA-CIDEM) i Biocat organitzen una jornada informativa per donar a conèixer la iniciativa i la convocatòria d'EUROTRANS-BIO 2009, a l’Edifici CIDEM (Passeig de Gràcia, 129 de Barcelona), a partir de les 9.15h.

Els principals temes que s'exposaran són el finançament dels projectes, el suport de la BioRegió de Catalunya en la consolidació de consorcis de projectes transnacionals d'R+D biotecnològica -xerrada que anirà a càrrec de Laia Arnal, directora de projectes de Biocat- i l'EUROTRANS-BIO com a projecte ERANET.

La jornada finalitzarà amb una sessió d'assessorament personalitzat per a les persones interessades que vulguin exposar dubtes o rebre més informació per a possibles projectes que vulguin presentar. Prèviament cal enviar una sol·licitud al correu electrònic a nmoya@cidem.gencat.net o trucant al telèfon 93 567 49 04.

Programa de la jornada informativa
Inscriviu-te a la jornada informativa

Què és EUROTRANS-BIO?

La quarta convocatòria EUROTRANS-BIO d’ajuts a projectes d’innovació en biotecnologia ha estat llançada per 12 agències que representen set països (Alemanya, Àustria, Finlàndia, França, Holanda, Hongria i Itàlia) i a cinc regions europees (Catalunya, Madrid, País Basc, Flandes i Valònia), amb l’objectiu de finançar projectes d'R+D biotecnològica en sectors com la salut, agroalimentació, biotecnologia aplicada a processos industrials, medi ambient, energia, entre d’altres.

En aquesta convocatòria, cada organisme participant (agència estatal o regional) finança els socis del seu estat o regió amb una línia d’ajuts propis. En el cas de les empreses i entitats privades sense ànim de lucre amb participació empresarial als seus òrgans de govern es poden acollir a les línies de préstec d’ACC1Ó (CIDEM-COPCA). Trobareu informació d’aquestes línies al DOGC i tota la documentació a la pàgina web d'ACC1Ó. L’actual convocatòria de la línia de préstec per a projectes col•laboratius es tancarà el dia 5 de febrer, però està previst que s’obri una segona convocatòria a principis d’abril.

A l’hora de presentar un projecte a EUROTRANS-BIO cal tenir present:


  • El projecte ha de ser un projecte d'innovació col•laboratiu en l'àmbit de la biotecnologia, on la resta de socis pertanyin a una regió o país participant a EUROTRANS-BIO. Podeu accedir a la web de cerca de socis del projecte aquí.

  • S’ha de presentar la documentació de sol•licitud de projecte que trobareu a la pàgina web d’EUROTRANS-BIO abans del tancament de la convocatòria (27 d’abril de 2009).

  • Com a soci català, cal presentar també la vostra sol•licitud a la línia de préstec de projectes col•laboratius d’ACC1Ó que estarà oberta durant el mes d’abril de 2009.
Organitzen:

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.