Vés al contingut

La Bioregió de Catalunya ha organitzat al Parc Científic de Barcelona el seminari "The needs and aspirations of Biotech SMEs: creating a positive biocluster environment", a la que quatre experts han exposat el seu punt de vista sobre els reptes als que s'enfronten les PiMEs biotecnològiques.
Van obrir l'acte en Joan Cornet, president de la Comissió Executiva de la Bioregió, i en Gerry McGettigan, director de la mateixa.
Montse Vendrell, sotsdirectora general del PCB, va ser l'encarregada de moderar l'acte, que va iniciar la tanda de ponències amb la intervenció d'en Lluís Ruiz, director de Advancell. Així, amb la participació de reconeguts representants del sector, el seminari ha tingut per objectiu oferir als assistents una visió dels aspectes clau per tal de conduir les empreses biotec en particular, i el sector en general, cap a l'èxit.
Durant les intervencions dels ponents s'han presentat les principals característiques de clústers exitosos, així com exemples de recolzament institucional a companyies biotec i les seves necessitats reals pràctiques. >>Programa de l'acte

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.