Vés al contingut

REDACCIÓ

"It's urgent for the EU catalyse and empower innovation hubs that foster world-class innovation" (entrevista publicada al web de l'IET)

L'enginyer i exdirector internacional del CDTI, José Manuel Leceta, ha estat nombrat director de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (IET) per als propers quatre anys. Leceta ha treballat en el foment de la participació espanyola en els programes d'R+D europeus i internacionals.

Com a director de l'IET estarà al capdavant de la seu a Budapest i treballarà estretament amb les comunitats de coneixement i innovació (KICs), per aconseguir l'impacte desitjat en el panorama europeu de la innovació i la consecució de resultats en el camp de l'educació empresarial i la creació de nous negocis. És un ferm defensor de la capacitat de les associacions panaeuropees per alliberar el potencial d'innovació d'Europa.

Després d'un rigorós procés de selecció impulsat per la Comissió Europea, el Consell de Govern de l'IET va entrevistar als candidats proposats pel Col·legi de Comissaris per prendre la decisió final.

Segons el Dr. Martin Schuurmans, president de la Junta de Govern de l'IET, "Leceta arriba en un moment crucial. La Junta i jo confiem que el Sr. Leceta complirà l'objectiu comú de l'IET i de les seves KICs d'atreure més innovació i més persones innovadores per a Europa".

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.