Vés al contingut

El proper 8 de setembre a dos quarts de set de la tarda a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic), David Storkholm i Paul Natorp de l’escola danesa KaosPilot impartiran una masterclass gratuïta sobre lideratge creatiu adreçat a tots els interessats en aprendre tècniques i models d’aprenentatge sobre la creativitat i el lideratge aplicat a l’empresa.

KaosPilot és una prestigiosa escola danesa reconeguda internacionalment que va ser nominada el 2008 per la revista Business Week com una de les millors escoles de disseny del món. Aquesta jornada, organitzada pel màster en innovació i emprenedoria en ciències de la vida d·HEALTH Barcelona (una iniciativa de Biocat), mostrarà el programa Creative Leadership, que dirigeix David Storkholm i que està incorporat com a mòdul de formació al màster d·HEALTH Barcelona.

David Storkholm, coach professional i entrenador de lideratge, i Paul Natorp, emprenedor amb experiència en la gestió de la innovació, analitzaran el rol del lideratge creatiu en generar resultats significatius i rellevants a través de la passió i la contribució de les persones d’un mateix equip. En aquesta masterclass els ponents parlaran de les diferències entre un líder convencional i un de creatiu per incidir en com millorar el procés d’innovació.

La sessió també és una oportunitat per als alumnes interessats en participar al màster d·HEALTH Barcelona, ja que KaosPilot intervé en dos mòduls del programa. De les dues promocions d’alumnes que ja s’han titulat, el 100% segueix treballant al sector salut i dos terços estan treballant en la seva pròpia start-up.

La masterclass se celebrarà a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina (UB) i cal inscripció prèvia (entrada gratuïta), essent les places limitades a la capacitat de la sala. Durarà aproximadament una hora.

 

d·HEALTH Barcelona busca candidats a emprenedors

d·HEALTH Barcelona és una iniciativa de Biocat i compta amb la titulació de màster propi de la Universitat de Barcelona. El programa té el suport de Sanofi i la Fundació Banc Sabadell i la col·laboració de Mobile World Capital Barcelona i l’escola danesa KaosPilot. Juntament amb altres programes europeus de biodisseny, d·HEALTH Barcelona forma part del programa Innovation Fellowship de la iniciativa europea EIT Health, cosa que permet als alumnes fer mobilitat internacional amb altres programes.

El termini de preinscripció per a la quarta edició de d·HEALTH Barcelona, que arrencarà al gener de 2017, ja és obert. El programa està dirigit a joves titulats en els àmbits d’empresa, disseny, enginyeria o ciències de la vida, que vulguin emprendre en el sector salut. Els requisits d'admissió estan disponibles al web.

 

Notícia relacionada:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.