Vés al contingut

La quinzena Setmana de la Ciència a Catalunya (SC'10) es presenta amb un macroprograma de 300 conferències, jornades de portes obertes, tallers, cursos i exposicions a prop de 60 localitats catalanes, del 12 al 22 de novembre. Amb el pas dels anys, la Setmana de la Ciència ha esdevingut una iniciativa cultural clàssica al nostre país -l'any passat hi van participar unes 100.000 persones- i té el suport de nombroses institucions i entitats del Sistema Català de Recerca i Innovació.

Les activitats són de caràcter gratuït i van adreçades a tots els públics, especialment els joves. L’SC’10 pren com a eixos temàtics centrals, però no excloents, els conceptes de biodiversitat i d’apropament de les cultures, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de la Biodiversitat i l’Any Internacional d’Apropament de les Cultures, ambdós esdeveniments declarats per Nacions Unides.

La Setmana de la Ciència està coordinada per Talència i té el suport del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa.

Inauguració a la nova Delegació del Govern a Girona

La inauguració institucional se celebra, per primera vegada, a la ciutat de Girona. Es farà a l’auditori de la seu de la Delegació del Govern de la Generalitat (plaça Pompeu Fabra, 1), el dijous 11 de novembre  a les 10.30 h. Durant l’acte, es pronunciaran les conferències Biodiversitat i societat, a càrrec del Dr. Martí Boada, i Diversitat cultural i ciència, impartida pel Dr. Joan Manuel del Pozo.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.