Vés al contingut

El City Health Internacional és una xarxa d’institucions i organitzacions que des de l’any 2012 s’encarrega de promoure l’estudi dels problemes de salut, tant estructurals com de comportament, que es produeixen en l’entorn urbà i tracta de buscar-hi solucions. Aquest any el tema se centra especialment en el paper que les ciutats juguen a l’hora de desenvolupar i implementar iniciatives que s’enfrontin a aquests problemes de salut i benestar. I és que malgrat ser les ciutats una de les majors fonts de problemes, també es troben en la millor situació per enfrontar-s’hi i resoldre’ls.

En el programa d’aquesta edició s’inclouran presentacions que descriguin exemples pràctics d’iniciatives polítiques, programes o projectes que s’hagin implementat per afrontar aquests tipus de problemes arreu del món. Aquestes conferències acostumen a tenir una forta presència de la ciutat que les acull. Aquest any, doncs, es reflectirà el compromís que Barcelona té cap a la promoció de la salut i el benestar de les seves poblacions, ja que a més de ser un dels ports més importants d’Europa i comptar amb una àmplia i enriquidora barreja cultural, la Ciutat Comtal ha de fer front alhora als problemes sorgits arran de la crisi econòmica.

Les edicions anteriors s'havien celebrat a Amsterdam, Glasgow i Londres i s'havien tractat temes d'equitat, igualtat i inclusió. La conferència que aquest any acollirà Barcelona compta amb l'ampli suport de la Fundació “la Caixa” i amb la presència de nombrosos experts de l’àmbit de salut, tant de Catalunya com del món. El termini per a inscriure's a les conferènciesencara es manté obert.

Per a més informació consulteu el programa de la conferència.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.