Vés al contingut

15 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya estaran presents a la 14a edició de BIO-Europe Spring (BES), un dels esdeveniments de partnering més important de la indústria biofarmacèutica a Europa. Enguany s’havia de celebrar a París, però finalment tindrà lloc en format digital del 23 al 27 de març a causa de les mesures preses contra l’epidèmia mundial del SARS-CoV-2. L’esdeveniment se celebra cada any a una ciutat europea, i Barcelona el va acollir els anys 2010, 2013 i 2017.

Entre les companyies catalanes que han confirmat la seva presència a BIO-Europe Spring es troben Ability Pharmaceuticals, Almirall, Esteve, Gebro Pharma, GP Pharm, IRB Barcelona, KYMOS Pharma Services, Laboratorios Rubió, Laboratorios Salvat, Neuraxpharm Holdco Spain, PANGAEA ONCOLOGY, Pharmacelera, TrifermedusMIMA. Biocat tindrà presència online a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a nivell internacional.

BIO-Europe Spring (BES) està organitzada per EBD Group. El programa inclou presentacions d'empreses en línia, panells preenregistrats, una exposició virtual i teleconferències.

L’edició del 2019 va reunir prop de 2.500 delegats de més de 1.400 empreses de 55 països diferents, s’hi van celebrar més de 15.400 reunions i s’hi van tancar unes 3.600 llicències.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.