Vés al contingut

Redacció

La Societat Internacional de Farmacoepidemiologia (ISPE), la Societat Internacional de Farmacovigilància (ISoP) i l'Associació Europea de Farmacologia Clínica i Terapèutica (EACPT) han escollit Barcelona com a seu de la 28a Conferència Internacional de Farmacoepidemiologia i Gestió de Riscos Terapèutics (ICPE 2012), que se celebrarà del 23 al 26 d'agost de 2012.

L'objectiu d'aquesta conferència és proporcionar un fòrum per a l'intercanvi d'opinions i de coneixement entre investigadors, gestors de l'àmbit de la salut, professionals de la indústria farmacèutica i agències reguladores, i altres stakeholders interessats en el desenvolupament de fàrmacs (drug development), l'administració de fàrmacs (drug delivery), així com l'ús, els costos i els efectes dels medicaments. 

La comunitat científica catalana té, doncs, l'oportunitat d'interactuar amb científics i experts d'organitzacions de prestigi en aquests camps, principalment dels Estats Units, com són l'Administració de Fàrmacs i Aliments (FDA), l'Agència Europea del Medicament (EMEA), l'Ontario Center for Cancer Research, el Mount Sinai Lenenfeld Research Institute, el Brigham and Women’s Hospital/Harvard Medical School, la Harvard School of Public Health, la Universitat de Berkeley, entre d'altres, i d'empreses com GlaxoSmithKline i Johnson&Johnson.

La sessió d'obertura, el dia 24 d'agost, comptarà amb la presència del conseller de Salut, Boi Ruiz; la presidenta del Comitè del Programa Científic 2012, Susana Pérez Gutthann, i la presidenta de l'ISPE, Nancy Santanello. A continuació, tindrà lloc la conferència inaugural Perspectives on the Uses of Pharmacoepidemiology in Making Decisions About the Use of Medicines a càrrec de Sir Michael Rawlins, president del National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE).

L'ICPE 2012 ofereix un extensa programa científic de conferències, workshops i presentacions de treballs, i una zona d'exposició i de pòsters.

Data: del 23 al 26 d'agost de 2012
Lloc: Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) • Rambla Prim, 1-17 (zona Fòrum) • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.