Vés al contingut

Redacció
 
Demà tindrà lloc a la Fabra i Coats-Fàbrica de Creació la fira científica Cervell, música i intel·ligència artificial organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona a través del programa Barcelona Neurociència. L'entrada és lliure per al públic en general.
 
A la fira es presentaran exemples de la recerca més avançada en la interfície cervell-ordinador, en pròtesis neuronals, en neurorehabilitació i en màquines capaces de moure’s de manera autònoma. Tots aquests projectes són del Grup de Recerca en Sistemes Sintètics, Perceptius, Emotius i Cognitius (SPECS) de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), que s’encarrega d’estudiar els principis neuronals, psicològics i de comportament derivats de la percepció, l’emoció i la cognició. Ho fa combinant sistemes del món real amb sistemes computacionals i desenvolupant robots inspirats en la biologia. L'SPECS du a terme la seva activitat en tres eixos: la neurociència cognitiva teòrica, els sistemes biològics basats en el món real i les tecnologies reparadores del cervell.
 
També hi haurà instal·lacions interactives, demostracions experimentals i, com a cloenda, la xerrada Neurociència i música, a càrrec de Paul Verschure i Robert Zatorre, inclòs en el cicle El cervell envaeix la ciutat organitzat juntament amb la Societat Espanyola de Neurociència i l’Obra Social “la Caixa”.

Dia: 26 d'abril de 2012
Hora: de les 15.30 h a les 21 h
Lloc: Fabra i Coats-Fàbrica de Creació • C/ Sant Adrià, 20 • Barcelona (mapa)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.