Vés al contingut

Redacció

La Federació Europea de Biotecnologia (EFB) i la Secció Europea de Ciències i Enginyeria Bioquímica (ESBES) impartiran una nova edició del curs d'enginyeria en bioprocessos (BEC 2012) per a doctorands i biotecnòlegs amb experiència provinents de centres de recerca, d'universitats i de la indústria del sector, del 2 al 8 de setembre de 2012 a Supetar (Illa de Brac, Croàcia). El curs d'enginyeria en bioprocessos s'organitza a Europa cada dos o tres anys des de 1992, i disposa de 70 places.

El BEC 2012 cobreix tot l’espectre d’enginyeria de bioprocessos, des dels conceptes genètics per a microorganismes usats per elaborar productes farmacèutics i d’altres tipus a través de la fisiologia microbiana i la cinètica de bioreacció fins al disseny del bioreactor i el procés d’escalat. Els microorganismes estudiats van des dels bacteris simples fins als cultius de cèl·lules animals molt especialitzades. També es tracten l’amidament, el control i l’optimització dels processos productius i com interactuen entre ells.

El curs consta d'una sèrie de conferències a càrrec d'especialistes reconeguts en els seus camps, que es complementen amb exercicis de caire informàtic (llenguatge MATLAB), debats i un estudi de cas. Es proposarà a un grup de candidats seleccionats per fer presentacions orals curtes (d’aproximadament cinc minuts), dins dels terminis establerts de durada del curs. El BEC també disposa d'un programa social dissenyat especialment per assegurar que hi hagi oportunitats de debatre el curs amb els ponents.

L’Espai Europeu d’Educació (Pla Bolonya) reconeix cinc crèdits per als certificats del BEC de l’EFB.

Flyer

Registre (els participants han de tenir formació en enginyeria química o bioquímica, biotecnologia o altres disciplines relacionades)

Els últims anys, Biocat i l'EFB han col·laborat en diverses accions dirigides a unir capacitats en els àmbits de la internacionalització, l'organització d’esdeveniments d’interès per al sector biotecnològic i la formació, i a impulsar l’economia basada en el coneixement.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.