Vés al contingut

Un total de 30 empreses i entitats catalanes han partcipat a la BIO International Convention, la fira de partnering de referència en el sector de la biomedicina que s'ha celebrat del 19 al 22 de juny al Convention Center de San Diego (Estats Units).

La delegació catalana ha estat coordinada per Biocat i ha itngut un estand propi per promocionar la BioRegió de Catalunya. Dins d’aquest estand, de més de 30 metres quadrats, cinc empreses catalanes en tenien un de propi per guanyar més visibilitat: Trifermed, ZeClinics, BCN PeptidesOryzon Genomics i Laboratorios Salvat.

De la resta d’empreses catalanes que han participat a la trobada, n’hi ha de biotecnològiques dedicades a teràpies i diagnòstic (Ability PharmaIproteosArchivel FarmaGrifols InternationalSpherium BiomedGP Pharm i Thrombotargets), biotecnològiques dedicades a serveis d’R+D (Nostrum DiscoveryBiokitPharmaceleraIntelligent Pharma y ReadyCell), farmacèutiques (AlmirallFerrer InternacionalBioibéricaEsteveUriach), entitats (Germans Trias i Pujol Research InstituteCatalonia Trade & Investment – ACCIÓParc Científic de BarcelonaCentre de Regulació GenòmicaInstitut de Recerca Vall d’HebronInstitut de Recerca Biomèdica) i una dedicada al capital risc (Alta Life Sciences).

Biocat presenta la BioRegió de Catalunya: innovació i raons per invertir

Durant la fira, els assistents han pogut fer reunions one-on-one a la zona de partnering amb possibles col·laboradors i contactes internacionals i participar a diverses conferències. La BioRegió de Catalunya ha tingut visibilitat a través de dues trobades organitzades per Biocat per tal de promoure les empreses catalanes.

La primera, l’International Cancer Cluster Showcase, és un esdeveniment satèl·lit a la BIO que compta amb ACCIÓ i Biocat com a partners i permet a diverses bioregions exposar les seves novetats en oncologia. Biocat ha presentat els principals actius de la BioRegió de Catalunya en aquest camp i Ability Pharmaceuticals i ZeClinics han ensenyat els seus projectes més innovadors en l’àmbit oncològic.

Biocat també ha participat al Global Innovation Hub, on s'han mostrat les oportunitats internacionals de la BioRegió per atraure inversió estrangera a Catalunya. Paral·lelament, Oryzon Genomics, que treballa en epigenètica, ha fet una presentació del seu pipeline el dimecres 21 de juny. Per la seva banda, ICEX també ha organitzat activitats com a coordinador de la delegació espanyola. 

Més informació a la nota de premsa.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.