Vés al contingut

La companyia holandesa de capital risc LSP VC, una de les firmes d’inversió especialitzada en ciències de la vida més grans i rellevants del món, va visitar Barcelona el 31 de març per reunir-se amb empreses biotecnològiques i d’inversió catalanes. L’objectiu d’aquesta trobada va ser temptejar la possibilitat de participar en les properes rondes de finançament que llancin les diverses companyies.

Biocat, com a actor de cooperació del sector que atén regularment les empreses i delegacions internacionals interessades en fer negoci amb empreses catalanes, va posar en contacte les empreses amb els dos directius de LSP que van venir a Barcelona, Felice van Weegen i Vincent Brichard. Al llarg del dia, es van fer sis reunions on els directius van poder conèixer els agents de prop.

Després de l’experiència, LSP va confirmar l’alta qualitat dels projectes analitzats i va obrir la possibilitat de continuar el procés d’anàlisi durant els pròxims mesos, segons explica el Responsable d’Emprenedoria i Creixement Empresarial de Biocat, Carlos Lurigados. A més, els directius van tenir l’oportunitat de conèixer Biocat com a impulsor del clúster de la BioRegió de Catalunya i l’associació d’empreses de ciències de la vida i la salut CataloniaBio.

Amb 25 anys d’experiència en el sector, LSP VC s’ha focalitzat en la innovació en fàrmacs, medical devices i diagnòstic sobretot a Europa i Estats Units. Des que va començar la seva activitat, la firma ha aixecat més d’un bilió d’euros i ha ajudat a fundar més de 120 empreses com a líder inversor o essent membre de la junta.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.