Vés al contingut

REDACCIÓ

La Fundació Lilly ha convocat l'onzena edició dels seus premis de recerca biomèdica en dues modalitats, preclínica i clínica, dotats amb 140.000 euros i 100.000 euros, respectivament. Els candidats, que han de desenvolupar la seva activitat investigadora a l'Estat espanyol i contribuir de manera destacada al desenvolupament de la biomedicina i les ciències de la salut, poden ser proposats per persones o institucions de l'àmbit científic fins al dia 15 de febrer de 2012.

Amb aquests premis, la Fundació Lilly pretén fomentar la recerca biomèdica d'alta qualitat mitjançant el suport i reconeixement a trajectòries científiques d'excel·lència.

El jurat està integrat pel Consell Científic Assessor de la Fundació Lilly, els guardonats de les dues últimes edicions dels premis —Xavier Estivill, coordinador del Programa Gens i Malaltia del Centre de Regulació Genòmica (CRG) i Jesús Egido de los Ríos, cap del servei de Nefrologia i Hipertensió de la Fundació Jiménez Díaz—; María Blasco, directora del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO), i Josep M. Gatell, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Bases de la convocatòria i formularis

Més informació: Fundació Lilly • Tel. +34 91 781 50 70 • fundacionlilly@lilly.com

Notícia relacionada (13/3/2012)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.