Vés al contingut

Com en altres ocasions, la Fundació La Marató de TV3 obre una convocatòria de propostes de malalties entre les quals s’haurà d’escollir la que centrarà l’edició 2010 del programa de televisió. Entre l’11 de maig i el 4 de juny, les associacions mèdiques, de malalts i de familiars de malalts, inscrites en el Registre d’entitats jurídiques del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, poden presentar la seva proposta a través d’un formulari que poden trobar, junt a les bases de la convocatòria, a l’apartat Crides de la pàgina web de la Fundació La Marató.

La Comissió Assessora Científica de la Fundació La Marató de TV3 serà l’encarregada d’analitzar les propostes recollides i aquelles que en proposi per part seva. A partir d’aquí, les ordenarà segons àrees d’interès prioritari i elaborarà un informe per al Patronat, qui decidirà finalment la temàtica de l’edició 2010 La Marató de TV3.

Gràcies a aquest tipus de convocatòria, la Fundació pot establir un canal de comunicació amb la societat per tal de conèixer quines són les seves inquietuds sobre les diferents malalties. Temàtiques d’altres edicions, com el dolor crònic o les malalties cardiovasculars, van ser escollides a partir de convocatòries obertes a la societat. La temàtica de les malalties minoritàries, que centrarà el programa de 2009, també va ser triada pel mateix procediment.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.