Vés al contingut

La revista Nature publicarà en el seu número del proper 24 de novembre unes pàgines especials sobre Catalunya i les seves empreses i centres d'investigació. D'aquesta manera, la prestigiosa publicació donarà a conèixer la BioRegió de Catalunya i els agents que la integren als més de 365.000 lectors de la seva versió impresa i 2,6 milions de visitants únics cada mes en la seva versió en línia.

Guardonada com la Revista del Segle, Nature està considerada el mitjà d'informació preferit per a la indústria científica, havent publicat 275 guanyadors de premis Nobel i descobriments com el Projecte de Genoma Humà, la clonació de l'ovella Dolly o el descobriment de l'estructura del DNA.

Sota el títol Spotlight on Catalonia, l'especial serà publicat a la versió impresa de la mateixa Nature, concretament a la secció Careers. Nature dedica periòdicament l'apartat "Spotlight on ...." a un territori concret: l'última vegada que es va dedicar a Catalunya va ser el 2011. L'especial inclourà contingut editorial específic de la BioRegió de Catalunya, conjuntament amb articles promocionals i anuncis de les universitats, institucions científiques i empreses privades que hi vulguin participar. Els preus dels continguts publicitaris de l'especial oscil·len entre 2.600 i 16.475 lliures (entre 3.000 i 19.700 euros aproximadament).

Biocat col·labora amb Nature en la difusió de la convocatòria, però la gestió de l'especial correspon exclusivament a la revista. Les opcions de participació i dades de contacte per a les empreses i entitats de la BioRegió que desitgin participar a Spotlight on Catalonia poden consultar-se en aquest document.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.