Vés al contingut

Redacció

La Secretaria d'Estat d'R+D+I —dependent del Ministeri d'Economia i Competitivitat— ha publicat la convocatòria 2012 del subprograma de Suport a Centres i Unitats d'Excel·lència Severo Ochoa, per valor de 20 milions d'euros. El termini de presentació es tancarà el dia 6 d'agost de 2012.

Els centres que obtinguin l'acreditació Severo Ochoa rebran un ajut de quatre milions d'euros dividits en quatre anualitats. L'acreditació està adreçada als centres i unitats espanyols que fan recerca de frontera i que es troben entre els millors del món en les seves àrees. L'impacte i lideratge científic internacional d'aquests centres és un aspecte essencial per rebre el reconeixement.

Així, segons la Secretaria d'Estat d'R+D+I, els centres i unitats que presentin la seva candidatura hauran de superar estàndards molt exigents de qualitat en matèria de producció científica, d'atracció de talent internacional i de captació competitiva de recursos a nivell internacional. Al mateix temps s'exigirà que comptin amb mecanismes adequats de seguiment dels resultats científics.

Es constituiran tres comitès científics avaluadors per a les àrees de ciències de la vida i medicina; matemàtiques, ciències experimentals i enginyeries, i ciències humanes i socials.

Més informació en el web del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.