Vés al contingut

El Palau Colet de Barcelona va acollir ahir la primera de les cinc jornades que corresponen a la segona edició del programa formatiu BiocàpsulesNegociación Estratégica para Directivos de Empresa.

Un dels aspectes més ben valorats per part dels participants ha estat el temps destinat a la presentació i discussió de impulsat per Biocat, dedicada a la negociació per a directius de la biotecnologia i impartida pel professor Juan Malaret, autor del llibre casos reals extrets del sector, fet que els ha permès conèixer més d' a prop situacions de negociació que es poden trobar en la seva activitat professional. A banda d'això, també han destacat l'estreta interacció amb el professor i la possibilitat de conèixer altres professionals del sector.

En aquest sentit, durant la tarda, els assistents han participat en un procés de negociació a partir d'un rol playing on, dividits en diferents grups d'unes cinc persones, han posat en pràctica els seus dots de negociació i han aplicat la teoria del matí en base a dues estratègies: la creació i la reclamació de valor. Finalitzada la pràctica, cada grup ha explicat com s'ha dut a terme la negociació, posant en comú quines han estat les principals dificultats en el procés i les diferents estratègies i vies utilitzades per superar-les i d'aquesta manera poder tancar un acord entre les dues parts.

Un dels objectius clau de les Biocàpsules és aconseguir que els participants puguin treure una aplicació immediata de cada jornada a la seva feina diària. Estan pensades per a directors generals, consellers delegats, investigadors amb càrrecs intermitjos, responsables d'àrea... del sector biotecnològic i biomèdic que volen augmentar la competitivitat de la seva empresa.

La propera sessió girarà entorn al desenvolupament de negoci

La propera jornada de les Biocàpsules, Desenvolupament de negoci, es farà el dimarts 20 d'octubre, també, al Palau Colet de Barcelona. Els professors en aquesta ocasió seran Sergi Trilla i Jaume Rodó, president i director general de Trifermed, respectivament, que explicaran les claus principals per dirigir els esforços cap a projectes amb sortida al mercat augmentant les oportunitats de l'empresa d'expansionar-se.

Fins a finals de novembre es faran la resta de sessions: Finances per a no financers, el 5 de novembre de 2009 (nova data); Gestió de projectes, el 12 de novembre de 2009 i Gestió estratègica de la propietat intel·lectual, el 26 de novembre de 2009.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.