Vés al contingut

Més de 400 contactes amb empreses internacionals. Aquest ha estat el resultat de la primera participació de la delegació catalana en la trobada dels New Champions del World Economic Forum (WEF), que va començar divendres passat a la ciutat de Tiajin (Xina), i en el qual han participat representants de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, 22@Barcelona, CTecno, ACC10, Biocat i la Xarxa de Parcs de Catalunya.

La delegació de Catalonia / Barcelona, una de les tres úniques representants europees en aquest congrés, ha tingut una bona rebuda. El club dels New Champions del WEF ha mostrat sorpresa pel creixement que està experimentant el sector de les ciències de la vida a Catalunya. I ha estat sobre tot el sector de les tecnologies mèdiques el que ha despertat més interès.

A la trobada dels New Champions del WEF (club d’empresaris que generen entre cent i mil milions de dòlars l’any), els delegats catalans van tractar diverses opcions d’inversió per Catalunya per part de companyies que estarien disposades a apostar per diferents projectes i expandir els seus negocis a Europa des de Barcelona.

Tot això posa de manifest l’emergència del sector de les biociències com a futur motor de l’economia mundial i el fet que Catalunya i Barcelona són llocs realment atractius per a negociar possibles inversions o expansions a Europa des de Barcelona. Ara l’objectiu és continuar aquest camí obert en el marc del WEF per consolidar les relacions amb empreses estrangeres i internacionals.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.