Vés al contingut

Redacció

L'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG) forma part del comitè organitzador de la primera International Conference on Design and Processes for Medical Devices (PROMED), que es farà del 2 al 4 de maig de 2012 a Brescia (Itàlia). Les altres institucions vinculades són la Universitat de Brescia, la Universitat de Nova Jersey (EUA), l'Institut Politècnic de Leiria (Portugal), el Tecnológico de Monterrey (Mèxic) i el Centro de Tecnologia da Informação (Brasil).

Tal com ha explicat a Biocat el Dr. Joaquim de Ciurana, investigador principal del Grup de Recerca en Enginyeria de Producte, procés i producció (GREP) de la UdG, "les diferents temàtiques tractades a la conferència, des del disseny de dispositius mèdics fins al desenvolupament de nous materials biocompatibles, permetran als assistents descobrir les novetats i últimes tendències que s’estan generant a nivell mundial en temes de disseny i fabricació de productes per al sector sanitari".

La trobada també té com a finalitat propiciar l'intercanvi d’idees entre professionals i experts mèdics i tècnics en l’àrea de desenvolupament de dispositius sanitaris. Les empreses que hi assisteixin tindran l’oportunitat d’exposar els seus productes i participar de manera activa en els debats entre experts tècnics dels sectors de l’enginyeria i la medicina. El Dr. de Ciurana, juntament amb altres investigadors del GREP, impartiran diverses conferències del programa oficial.

Tanmateix, la conferència PROMED es planteja com una plataforma d’innovació i obertura de nous mercats.

Inscripció

Dies: del 2 al 4 de maig de 2012
Lloc: West Garda Hotel • Via Prais, 32 • Padenghe sul Garda (Brescia, Itàlia)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.