Vés al contingut

La correcta utilització de la informàtica en entorns biosanitaris és indispensable per millorar la recerca i la qualitat de l'assistència mèdica i, també, per reduir els costos.

Avui, els sistemes informàtics complexes aplicats a les ciències de la salut són imprescindibles a l'hora de processar imatges i experiments de ressonància magnètica o analitzar les dades moleculars i genètiques obtingudes a partir de mostres de teixits i fluïts dels pacients. També ajuden a millorar l’anàlisi i gestió de les dades, a formular noves hipòtesis científiques, a la presa de decisions mèdiques, a diagnosticar malalties o a establir els millors tractaments per als pacients.

Aquesta creixent utilització de les tecnologies de la informació en el sector biosanitari requereix una especialització per part dels seus professionals. Per cobrir aquesta necessitat, l’School of Professional & Executive Development de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) imparteix un nou postgrau presencial en Informàtica biomèdica. El postgrau va dirigit a biòlegs, químics, bioquímics, físics, metges, enginyers tècnics que treballin en el sector clínic i encarregats dels sistemes informàtics d'institucions mèdiques.

La direcció acadèmica va a càrrec de Magí Lluch, fundador i director de Recerca de Microart, una de les empreses més actives de la BioRegió de Catalunya des de la seva creació el 1995.

S’impartirà del 28 d’octubre de 2010 fins el 7 de juny de 2011, els dimarts i dijous de les 18.30h a les 21.30h.

Hi col·laboren Biocat, la patronal CataloniaBIO, el Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica (CREB), Microart i TicSalut. Per aquest motiu, la UPC School aplica un descompte del 10% als professionals d’empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya que s'hi matriculin. A l’hora de fer la matrícula cal especificar la Ref. Empresa/entitat de la BioRegió de Catalunya.

Assessorament personal:
Cristian Ricart • Tel. +34 93 112 08 71 • cristian.ricart@talent.upc.edu

En aquest web de Biocat, també pots consultar tota l'oferta formativa en ciències de la vida i la salut que ofereixen les universitats i escoles de negoci de Catalunya.

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.