Vés al contingut

La xarxa d'universitats europees en ciències de la vida, Eurolife, celebra el desè aniversari amb un simposi que té lloc els dies 21 i 22 de setembre a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB). En el marc d'aquesta celebració també s'ha convocat una reunió de l'Steering Committee, en la qual hi participen els membres de l'entitat i altres convidats com el Dr. Ramon Maspons, director de la Unitat de Projectes Estratègics de Biocat, que farà la xerrada Towards a healthcare knowledge innovation community (KIC) in the European Institute of Innovation & Technology.

Eurolife està promovent l'intercanvi d'investigadors entre les institucions associades -Universitat de Barcelona, Universitat de Dublín Trinity College (Irlanda), Universitat d'Edimburg (Regne Unit), Medical Center de la Universitat de Leiden (Països Baixos), Institut Karolinska (Suècia), Universitat de Medicina de Göttingen (Alemanya) i Universitat d'Estrasburg (França)-, amb l'objectiu d'augmentar les sinergies i maximitzar la recerca internacional i interdisciplinària.

A Barcelona també es posa en marxa el programa de beques Eurolife per a joves investigadors, que ofereix l'oportunitat d'adquirir noves habilitats en diferents laboratoris i reforçar la seva xarxa internacional de recerca. Sobre aquest projecte, Albert Tauler, coordinador de la xarxa Eurolife a la UB, explica que "a banda dels beneficis científics, el contacte amb cultures diferents anima els joves investigadors a apreciar el sentit d'unitat i la diversitat d'Europa en recerca".

Més informació: http://eurolifeuniversities.org/anniversary/

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.