Vés al contingut

REDACCIÓ

Ja fa temps que els progressos en l’àmbit de les ciències de la vida estan determinant enormes canvis socials i hi ha una certa coincidència en què la propera revolució tecnològica vindrà de la biologia. Amb els avenços científics, l’esperança de vida dels humans no para de créixer i apareixen així noves potencialitats i, també, nous problemes. La biotecnologia ha posat a les nostres mans responsabilitats que fins ara havíem deixat en mans dels déus i que ens situen davant de qüestions morals, polítiques i econòmiques cabdals.

Amb la intenció de contribuir a un debat ampli sobre el nou paradigma biològic, el Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC) —una iniciativa de Biocat impulsada per l'Obra Social de "la Caixa"— i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) organitzen el cicle de debats La cultura i la vida. Diàlegs sobre l’impacte de la biotecnologia obert a tot el públic.

El proper dilluns 24 d'octubre es farà el segon debat Les noves edats de la vida, que comptarà amb María Blasco, directora del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO, Madrid) i Inez de Beaufort, catedràtica d'Ètica Mèdica de l'Erasmus Medical Center de Rotterdam. El debat estarà moderat per Jordi Camí, catedràtic de Farmacologia de la Universitat Pompeu Fabra i director del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona.

La presentació de cicle a càrrec de Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, el passat dilluns 17 d'octubre, va reunir unes 80 persones de procedència molt diversa i que es van mostrar intessades en l'impacte que té la biotecnologia en la nostra vida.

Hora: 19:30 h
Lloc: CCCB • C/ Montalegre, 5 • Barcelona (mapa d'accés)

Venda anticipada a les taquilles del CCCB i Telentrada (902 101 212 i www.telentrada.com).
Servei de traducció simultània al català. Entrada 3 euros. Reduïda 2,5 euros. Amics CCCB i aturats gratuïta.

Organitzen:

  

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.