Vés al contingut

Més internacionalització. Finalitzada la BIO Chicago, la cita biotec mundial més important on hi han participat 47 empreses i entitats catalanes, vénen noves oportunitats de promoció i partenariat per a les empreses i entitats de recerca de Catalunya: les Jornades Econòmiques de Barcelona a l’Expo de Xangai i la missió tecnològica a Ontàrio i Quebec.

L’Ajuntament de Barcelona i Biocat organitzen una delegació a les Jornades Econòmiques de Barcelona a l’Expo de Xangai, del 3 al 7 de juliol de 2010, per tal de presentar davant d’empreses i institucions xineses el potencial econòmic i d’innovació de la ciutat i de Catalunya.

A l’Exposició Universal de Xangai, que va obrir les portes el passat 1 de maig fins el 31 d’octubre, hi participaran 200 estats i la visitaran 70 milions de persones (uns 450.000 visitants diaris), la qual cosa significa que serà l’exposició universal més visitada de la història.

Barcelona ha estat escollida, juntament amb unes altres 50 ciutats de tot el món, per tenir un espai propi dins l’àrea de millors pràctiques urbanes. Entre els projectes de la ciutat, es presentaran Ciutat Vella i el 22@Barcelona.

El dia 6 de juliol, Biocat presentarà dins d’aquest marc la BioRegió de Catalunya i els atractius que ofereix a inversors, socis i empreses que cerquen una localització a Europa.

L’agenda de la delegació inclou la visita als dos principals parcs científics i tecnològics de la regió: Zizhu Science-based Industrial Park i Zhangjiang Hi-tech Park. Les empreses i entitats de recerca catalanes poden sol·licitar altres visites d’interès complimentant aquesta fitxa i enviant-la a events@biocat.cat.

Es poden sol·licitar ajuts del programa de suport a la internacionalització d’ACC1Ó.

Més informació sobre l’àrea de Xangai.

El projecte CONNECT-Canadà

D’altra banda, ACC1Ó, amb el suport del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i Biocat, impulsa el projecte CONNECT-Canadà i una missió tecnològica a Ontàrio i Quebec, per a empreses biotecnològiques, farmacèutiques i de tecnologies mèdiques.

El projecte CONNECT-Canadà –que compta amb el suport del fons EUROINGENIO del CDTI–, està enfocat a ajudar les empreses catalanes a ser més competitives en un entorn global mitjançant la col·laboració en projectes d’R+D+I, amb socis de regions escollides de forma estratègica.

El projecte preveu tres fases:

  • Consultoria prèvia amb un expert del país, que visitarà Barcelona per entrevistar-se i treballar els objectius amb les empreses participants que hagin estat seleccionades. A més, treballarà els perfils de les empreses canadenques amb les quals es mantindran les reunions durant la missió.
  • Viatge-missió, del 4 al 9 de juliol de 2010, a Quebec i Ontàrio. La missió tecnològica promourà la trobada amb els partners escollits per desenvolupar conjuntament projectes que puguin optar a finançament Canadeka (CDTI), tot i que estar en condicions d’optar a aquesta modalitat de finançament no és requisit imprescindible per participar en la missió.
  • Seguiment post-missió mitjançant el Centre de Promoció de Negocis d'ACC1Ó al país de destí i el servei d'assessorament personalitzat d'ACC1Ó. 

La  participació en el projecte està subvencionada en la seva major part, de manera que el cost final per a l'empresa és d’uns 2.100 euros. Per participar-hi cal enviar aquesta sol·licitud de reunió, abans del 15 de maig, a mbotey@acc10.cat o mclaramunt@acc10.cat.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb:
Biocat • Montse Daban • events@biocat.cat • Tel. 93 310 33 30

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.