Vés al contingut

L'Institut de Biotecnologia i de Biomedicina Vicent Villar Palasí (IBB) de la UAB –creat el 1970– ha inaugurat avui un nou espai de 1.500 metres quadrats dedicat a la recerca i a la transferència de tecnologia a les empreses del sector.

L’ampliació correspon al nou Mòdul de Recerca B (MRB) del Parc de Recerca UAB, finançat parcialment amb el pressupost del UAB-Campus d’Excel·lència Internacional. Amb aquesta ampliació l’IBB acull 18 grups de recerca estructurats en set àrees d’expertesa: bioinformàtica, biologia cel·lular, biologia estructural, genòmica, immunologia, microbiologia i proteòmica.

El director de l'institut, Isidre Gibert, ha destacat que amb aquesta inauguració també es fa un pas endavant pel que fa als investigadors, que passen de 90 a 160, entre els quals hi ha professors de la UAB, investigadors ICREA, investigadors Ramón y Cajal i investigadors postdoctorals, becaris predoctorals i tècnics dedicats al suport i funcionament dels diferents grups, serveis i plataformes tecnològiques.

Des de l’any 2000, els principals àmbits de treball dels grups de recerca de l'IBB s’han agrupat entorn a la biotecnologia i a la biomedicina amb l'objectiu de fer translacionals els avenços científics de la recerca.

Jornada de portes obertes

Per tal de mostrar l'activitat de recerca i les noves instal·lacions, l'IBB obrirà les seves portes al públic fins al 28 d'octubre.

Pòster

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.