Vés al contingut

REDACCIÓ

Manuel Balcells i Díaz (Ripoll, 1958) deixa la presidència de la Comissió Executiva del Patronat de Biocat, després de quatre anys al càrrec. La marxa de Balcells forma part dels canvis en els òrgans de govern de Biocat, com a conseqüència de la reestructuració dels diferents departaments de la Generalitat que estan representats en el Patronat de la BioRegió de Catalunya.

Balcells va ser nomenat com a president de la Comissió Executiva el desembre de 2006, a proposta del vicepresident del Govern de la Generalitat i amb acord del Consell Executiu del Govern. Metge especialitzat en cirurgia ortopèdica i traumatologia i en medicina de l'esport, amb anterioritat al seu pas per Biocat Balcells havia ocupat diversos càrrecs públics. Va ser conseller del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (2006), secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut (2005), director d'Estratègia i Coordinació d'aquest mateix departament (2004) i tinent d'Alcalde de Salut i Benestar Social de l'Ajuntament de Granollers (1995-2001), càrrec que va compatibilitzar amb el de director mèdic de l'Hospital General de Granollers.

En aquesta nova etapa, Biocat continua sota la direcció de la Dra. Montserrat Vendrell, que està al capdavant de l'equip de Biocat des de 2007. "El desenvolupament experimentat pel sector biotecnològic i biomèdic en aquests quatre anys avalen la tasca de coordinació i impuls que ha dut a terme Biocat. L'actual context de crisi fa encara més necessaris projectes que puguin articular els diferents agents del sistema, des de la recerca bàsica al mercat, per extreure'n tot el seu potencial. Biocat  pot impulsar-los perquè compta amb la visió transversal dels reptes i les oportunitats, amb el suport de les institucions públiques i privades i amb la confiança del sector", ha subratllat la Dra. Vendrell.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.