Vés al contingut

L'era dels medicaments que són iguals per a tothom està a punt d'acabar. Les noves aproximacions tecnològiques permeten ajustar els tractaments a cada persona, basant-se en la resposta individual a cada tractament. Però, és fàcil per a les empreses adaptar-se a aquest nou model? Arriba a tothom? Un grup d'experts participaran en el debat científic sobre les possibilitats i limitacions de la medicina personalitzada, dins el cicle La Ciència a Debat que organitzen el Parc Científic de Barcelona (PCB) i la Cambra de Comerç de Barcelona, el dia 15 d'octubre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

El debat, moderat per Jesús Purroy, director de Recerca i Innovació del PCB, comptarà amb Sara Marsal, directora del Grup de Recerca de Reumatologia de l'Institut de Recerca de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron; Joan Ballesteros, president i director Científic de Vivia Biotech; Joan Albanell, director de Recerca en Càncer de l'IMIM-Hospital del Mar; i Jaime del Barrio, director general de l'Instituto Roche.

La Ciència a Debat és una activitat oberta a totes les persones interessades a debatre amb experts qüestions d'actualitat científica, fent especial referència als nous camins que obre la recerca multidisciplinària. També pretén ser una plataforma on representants del sector empresarial, l'administració, la comunitat científica i la societat puguin dialogar, contrastar diferents punts de vista i expressar les seves opinions sobre els temes proposats.

Data: 15 d'octubre de 2009
Hora: 18.30h
Lloc: Casa Llotja de Mar · Passeig d'Isabel II, 1 · Barcelona

Per confirmar assistència: congressos@pcb.ub.cat o bé al telèfon 93 403 45 09

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.