Vés al contingut

La farmacèutica Merck ha anunciat la creació de Merck Serono Ventures, un fons de capital risc estratègic destinat a la inversió en companyies biotecnològiques emergents que, cada vegada més, juguen un paper fonamental en la innovació científica. Aquest fons invertirà en biotecnològiques "start-up" amb potencial per oferir productes innovadors en les àrees terapèutiques més importants de la Divisió Merck Serono, especialment en malalties neurodegeneratives, oncologia, malalties autoimmunes i inflamatòries, endocrinologia i fertilitat.

La posada en marxa d'aquest fons s'emmarca dins l'objectiu de la Divisió Merck Serono de convertir-se en soci d'elecció preferent dins de la indústria biofarmacèutica. Els projectes finançats per aquest nou fons s'integraran a la cartera de productes en desenvolupament de Merck, que actualment compta amb més de 30 projectes en marxa. Merck Serono Ventures té el compromís inicial d'invertir fins a 40 milions d'euros en els propers cinc anys.

Les empreses interessades a rebre informació addicional o presentar les seves propostes poden adreçar-se a www.merckserono.com o msvc@merckserono.net

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.