Vés al contingut

Més de 20 empreses i entitats i més de 30 delegats de la BioRegió de Catalunya estaran presents a la 13a edició de BIO-Europe Spring (BES), un dels esdeveniments de partnering més important de la indústria biotecnològica i farmacèutica a nivell europeu. L’esdeveniment es celebra cada any a una ciutat europea, i Barcelona el va acollir els anys 2010, 2013 i 2017. Enguany tindrà lloc el 25, 26 i 27 de març a Viena (Àustria). 

Entre les companyies catalanes que han confirmat la seva presència a BIO-Europe Spring es troben Adan Medical Innovation, Alira Health, Almirall, Alta Life Sciences, Anapharm Bioanalytics, ASCIL Biopharm, Asphalion, Biocat, Bioingenium, Biokit, Bionure, Ferrer Internacional, FreeOx Biotech, Gebro Pharma, GP Pharm, Laboratorios Farmacéuticos Rovi, Laboratorios Salvat, Medica Scientia Innovation Research, Moirai Biodesign, Neuraxpharm, Oryzon Genomics, Peptomyc i Trifermed. Biocat assistirà a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a nivell internacional.

BIO-Europe Spring (BES) està organitzada per EBD Group. El programa inclou tallers, panells i exposicions, juntament amb trobades presencials. Entre les companyies que faran presentacions es troba la catalana Almirall.

A l’edició de 2018 de BIO-Europe Spring hi van assistir 2.486 delegats de 1.426 companyies de 55 països diferents. Es van fer 106 presentacions d’empreses i més de 14.500 reunions one-to-one.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.