Vés al contingut

Redacció

Més 200 professionals de 119 empreses i entitats de la BioRegió de Catalunya participaran a la sisena edició de Biospain 2012, que es farà del 19 al 21 de setembre a Bilbao. Aquesta trobada biotecnològica organitzada per l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio), la Societat per a la Transformació Competitiva (SPRI) del Govern Basc i l'agència BioBasqueacollirà 1.500 delegats i 750 empreses de 25 països, a més de 210 expositors (un 23% més que el 2010). Biospain s’ha consolidat al llarg dels anys com a un dels eixos catalitzadors del sector biotec a l’Estat. L’edició 2012 ha superat totes les previsions i les dades registrades en l'anterior edició, el 2010 a Pamplona.

Biocat, que patrocina aquesta edició, serà present a Bilbao amb un estand (B17-C18) a la zona d'exposició juntament amb una vintena d’empreses de la BioRegió de Catalunya. Biocat aprofitarà la plataforma de contactes internacionals que ofereix Biospain per promocionar el congrés de partnering BioEurope Spring 2013 (BES 2013), que es durà a terme a Barcelona entre l'11 i el 13 de març. El BES és, juntament amb BIO-Europe, una de les principals trobades de partnering europea de la biotecnologia i la indústria farmacèutica. L’Ajuntament de Barcelona i Biocat encapçalen el comitè organitzador local del BES 2013.

Tota la informació de la presència catalana a Biospain a:
http://www.biocat.cat/biospain2012

A més de l'exposició comercial i del programa de conferències, els delegats empresarials també podran participar en l'espai de partnering, on es preveu que es portin a terme 4.500 reunions; el Fòrum d'Inversió, amb 32 entitats inversores de diferents països i 30 empreses i emprenedors que presentaran els seus plans de negoci; el primer Fòrum de Formació i Ocupació, i una nova edició del congrés científic Biotec 2012 de la Societat Espanyola de Biotecnologia (SEBIOT).

La Gran Bretanya és el país convidat en l’edició d’aquest any i serà present a Bilbao amb vuit expositors i 36 empreses. La Gran Bretanya és una de les economies mundials més potents en ciències de la vida, amb indústries d’avantguarda en les àrees com la biotecnologia, els productes farmacèutics i les tecnologies mèdiques.

El Príncep d’Astúries farà, el dia 19 de setembre, un recorregut per la fira i visitarà diferents estands, entre ells el de Biocat. Després, la delegació de la Casa Reial mantindrà una reunió a porta tancada amb representants de diferents empreses i institucions presents a Biospain i en la qual participarà la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell.

Organitzen:

 

Amb el patrocini de:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.