Vés al contingut

Redacció

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) ja té a punt la Fira d'Ocupació, que es farà demà al Campus de la Ciutadella de Barcelona durant tot el dia. Serà el vuitè any que s'organitza aquest punt de trobada entre els estudiants acabats de graduar i les empreses i institucions que busquen nous professionals altament qualificats dels àmbits de les ciències de la salut i de la vida, TIC i ciències socials i humanes.

Més de 50 empreses i entitats han confirmat que hi seran presents amb l'objectiu d'interactuar directament amb els candidats i de cobrir les vacants laborals i de pràctiques que tenen actualment. Per la seva banda, els estudiants es podran donar a conèixer a empreses com Sanofi, Ernst & Young, Deloitte, Garrigues, Cuatrecasas, Baker & McKensie, entre d'altres, i descobrir noves opcions laborals i de contacte amb el món empresarial gràcies a un interessant programa d'activitats paral·leles.

El mercat de treball que coneixíem fins ara està en procés de canvi, de manera que els experts en recursos humans ja l'anomenen mercat de talent. A banda de la formació, les empreses busquen candidats amb uns determinats valors, competències i habilitats que difícilment queden reflectits en un currículum tradicional. Per tal que els nous professionals que surten de la UPF puguin defensar els seus atributs amb els interlocutors d'algunes de les empreses que participen a la Fira d'Ocupació, "obrirem una sessió d'speed-networking, una nova tècnica de preselecció o selecció de possibles candidats, que es basa en fer entrevistes ràpides entre l'empresa i el candidat", explica Mar Lluís, coordinadora del Programa de Promoció i Empresa de la UPF.

Inscripció

En el web UPFeina es pot consultar el programa complet de la fira.

Dia: 7 de novembre de 2012
Hora: de 10 h a 18 h
Lloc: Campus de la Ciutadella de la UPF • C/ Ramon Trias Fargas, 25-27 • Barcelona

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.