Vés al contingut

REDACCIÓ

La Dra. Montserrat Vendrell , directora general de Biocat, participa aquest matí a la taula rodona sobre noves tendències en Health Business que ha organitzat el club de negocis Gild International a Barcelona. Més concretament, es posarà en qüestió si la indústria biosanitària pot ser un motor de creixement a Catalunya durant un any de crisi com és el 2011. A banda de la Dra. Vendrell, també hi seran presents Beatriz Artalejo, cap de Desenvolupament Farmacèutic de Novartis i Laura Pellisé, Managing Director de l’Institut d’Oncologia de la Vall d'Hebron.

Les ponents representen a tres actors diferents de la BioRegió de Catalunya: l’organització que promou i dinamitza el sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques –impulsada per la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona–, una empresa privada i un centre de recerca.

Vendrell exposarà els diferents elements clau per aspirar a ser el Sillicon Valley de la indústria biosanitària a Europa com ara la innovació al sector farmacèutic, les tendències socioeconòmiques, l’envelliment de la població, la medicina personalitzada, la convergència de tecnologies i la crisis global  amb la corresponent pressió dels estats de reduir els costos dels sistemes de salut.

Programa

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.