Vés al contingut

Redacció

Gesaworld Group, consultora internacional especialitzada en el desenvolupament de projectes en el sector de la salut i social, reuneix avui i demà al Harvard Faculty Club de Boston (Estats Units) representants de la classe política i empresarial del sector, així com experts d'organitzacions multilaterals de diferents països amb motiu del 2nd Health & Sustainability International Seminar: The value of Innovation in Health Care.

En el seminari es debatran i es buscaran solucions als desafiaments actuals dels sistemes sanitaris, des del punt de vista de la pràctica assistencial, la gestió i les polítiques públiques. Tres entitats catalanes han estat convidades en els panells de discussió —Biocat, l'Hospital Clínic de Barcelona i la Iese Business School—, i participaran juntament amb el Massachusetts General Hospital Cancer Center, el Massachusetts Life Sciences Center, la Johns Hopkins Medicine International, la Kaiser Permenente, el Baptist Health South Florida i la Confederació Nacional de Salut de Brasil. L'esdeveniment compta amb el suport de la Delegació del Govern de Catalunya als Estats Units.

El Dr. Josep Baselga, director associat del Massachusetts General Cancer Center de Boston, farà la conferència inaugural El valor de la innovació en el sistema d'atenció sanitària: l'oncologia com a cas.

La Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, i la Dra. Laura-Sampietro-Colom, directora adjunta d'Innovació de l'Hospital Clínic, juntament amb Robin Cisneros, directora nacional d'Avaluació de Tecnologia Mèdica i Productes de Kaiser Permanent, aportaran els seus coneixements en el panell El camí cap a la innovació sostenible en la pràctica clínica. Moderarà el debat, la Dra. Susan Windham-Bannister, presidenta i directora general del Massachusetts Life Science Center de Boston.

El sector de la salut juga actualment un paper molt destacat en l'economia i el desenvolupament social de tot el món. Però, alhora, té un gran impacte en el medi ambient. "Aquesta transformació exigeix compromís, coneixement i canvi per part de les administracions públiques, organismes multilaterals i empreses", va explicar Roser Vicente, directora general de Gesaworld, durant la inauguració de la primera edició d'aquest seminari, que es va celebrar amb èxit l'any passat a Washington.

Programa

Gesaworld i Biocat van signar un acord de col·laboració el desembre de 2011 per realitzar activitats conjuntes en zones geogràfiques estratègiques com són Catalunya, Estats Units i Amèrica llatina.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.