Vés al contingut

Redacció

TERMINI AMPLIAT FINS AL 15/10/2012

El Centre per al Desenvolupament Industrial (CDTI) i el Departament de Biotecnologia de l'Índia (DBT) han creat el Programa Bilateral Hispano-Indio de Cooperación Tecnológica per finançar projectes de col·laboració en R+D de pimes biotecnològiques. El projecte ha d'estar orientat al desenvolupament o millora significativa d'un producte, procés o servei innovador amb perspectives de mercat. Ha de comptar almenys amb la participació d'un soci espanyol i un soci indi:

  • Per part de l'Índia hi poden participar empreses o organismes de recerca.
  • Per part de l'Estat espanyol hi ha de participar almenys una empresa que, opcionalment, pot col·laborar amb altres organismes.

La convocatòria per presentar les propostes finalitza el 15 de setembre de 2012. Les empreses espanyoles han de presentar la seva sol·licitud al CDTI.

Jornada de presentació per a les empreses catalanes

Biocat i el CDTI organitzen una jornada, el dia 20 de juliol de 2012 a la seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, per donar a conèixer els detalls d'aquesta convocatòria d'ajuts, així com altres instruments de finançament que ofereix el CDTI.

Dia: 20 de juliol de 2012
Hora: de 9.30 h a 11.30 h
Lloc: Cambra de Comerç de Barcelona • Av. Diagonal, 452-454 • Barcelona (mapa)

Inscripció gratuïta a la jornada abans del 18 de juliol a cmarti@biocat.cat

Per conèixer més de prop el mercat biotecnològic indi, recomanem l'estudi Biotechnology in India: Its Policy and Normative Framework (2010) publicat per ACC1Ó.

Organitzen:                                                                  

      

Col·labora:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.