Vés al contingut

REDACCIÓ

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA), impulsada el 2001 per la Generalitat de Catalunya, va celebrar ahir els seus 10 anys, durant els quals ha contractat 266 investigadors d’arreu del món, mitjançant un procés que prima l’excel·lència i el lideratge científic, i contribuint al retorn de talent català i la incorporació de talent internacional.

L’acte va estar presidit pel president de la Generalitat, Artur Mas, i va comptar amb la presència del conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, i del director d'ICREA, Jaume Bertranpetit. "Fa deu anys Catalunya no tenia el mapa de recerca que té avui. Som una capital significativa del món de la recerca europea i, en certs aspectes, de la recerca mundial", va dir Mas, "estem en el camí dels bons".

El desè aniversari d’ICREA coincideix amb la convocatòria de 20 noves posicions de recerca sènior, per a les que el requisit mínim és estar en possessió d’un títol de doctorat anterior a 2007, comptar amb quatre anys d’estades internacionals a nivell predoctoral i/o postdoctoral i una excel·lència de recerca provada. Els investigadors s'incorporaran a les institucions de recerca no més tard de setembre de 2012 i signaran un contracte indefinit amb ICREA. Els salaris seran equivalents als de les universitats catalanes.

Les candidatures s'han de presentar on-line a través del web d'ICREA, abans del 2 de maig de 2011 a les 14h.

Vídeo de l'acte

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.