Vés al contingut

La novena edició de la Summer School on Medicines (SSM9), organitzada per Biocat i el Parc Científic de Barcelona (PCB) en col·laboració amb la Universitat de Montreal, CNRS-INSERM-CRCT i la Universitat Paul Sabatier, se celebrarà de nou a Barcelona del 2 al 7 de juliol i aplegarà el coneixement i l’experiència dels centres de recerca, la indústria farmacèutica i les universitats envers el desenvolupament de medicaments.

La SSM9 ofereix un programa únic de capacitació de 50 hores que cobreix tota la cadena de valor en el desenvolupament de medicaments, des de la idea inicial fins que aquests arriben al mercat. Consta d’una part teòrica amb un professorat format per experts internacionals de la indústria farmacèutica i biotecnològica, però també s’estudiaran casos d’èxit i es realitzaran presentacions orals i visites personalitzades a diverses empreses farmacèutiques.

Com a novetat d’enguany, la SSM9 ofereix conferències Beyond the pill, on es parlarà de la necessitat de la indústria farmacèutica per valoritzar els seus productes, posant èmfasi en les noves tecnologies, dispositius mèdics i diagnòstics, nanomedicaments, medicina de precisió i genòmica.

Tant estudiants de l’àmbit de les ciències de la vida (graduats, màster, doctorands i postdoctorands), com investigadors i professionals de la indústria biofarmacèutica i de les agències reguladores poden atendre a aquesta escola d’estiu. Les inscripcions ja estan obertes i finalitzen el 16 de juny de 2017.

El descobriment d'un nou medicament és un procés complex que involucra una àmplia gamma de professionals altament especialitzats en les institucions públiques i la indústria. Des del 2009, la Summer School on Medicines ha treballat per convertir-se en un referent de formació dintre d'aquest àmbit. Cada edició s’ha celebrat en una ciutat diferent (Barcelona, Montreal i Tolouse) i des de la seva creació ha comptat amb la participació de prop de 250 alumnes de diferents nacionalitats procedents de l’àmbit acadèmic, de la recerca i de la indústria farmacèutica i biotecnològica.

 

Data: Del 2 al 7 de juliol de 2017

Lloc: Parc Científic de Barcelona (PCB), Barcelona (Espanya)

Visita la pàgina web de la SSM9 

Consulta el programa

Inscripcions (fins el 16 de juny de 2017)

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.