Vés al contingut

S’obre la convocatòria de la 18a edició del Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona, una trobada entre inversors i emprenedors del sector de les ciències de la vida i la salut que tindrà lloc el 23 de febrer a les cinc de la tarda a la sala d’actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Les empreses que es vulguin presentar al fòrum hauran d’enviar la seva candidatura abans del 10 de febrer i el comitè de selecció format per membres de cadascuna de les entitats organitzadores (Esade BANBarcelona Activa, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Biocat) escollirà un total de vuit projectes que tindran l’oportunitat de mostrar-se davant d’un públic amb potencials inversors interessats en la seva iniciativa.

El Fòrum d’Inversió Healthcare posa en contacte emprenedors i inversors des de 2009. Està adreçat a projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris o tecnologies de la informació relacionades amb la salut. En el conjunt de les 17 edicions celebrades, ha servit de trampolí a més de 100 empreses i ha ajudat a aixecar uns 50 milions d’euros.

Més informació a la pàgina del Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona.

 

Notícia relacionada:

 

Organitza:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.