Vés al contingut

Des d'avui, la seu corporativa de Biocat es troba a la tercera planta de l’edifici de passeig de Gràcia, 103 (al costat de Palau Robert) de Barcelona. Biocat ha tingut les seves oficines a l’edifici de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), al passeig Lluís Companys, des de finals de 2006. Ara, aquesta entitat, reconvertida en Talència, la nova agència per a l’impuls de la recerca a Catalunya, s’expandeix i té la necessitat d’ocupar tot l’espai disponible, raó per la qual Biocat ha buscat una nova ubicació.

També se seguirà comptant amb les instal·lacions del Museu Colet, mitjançant un acord signat amb la Secretaria General de l'Esport, on se celebren bona part dels actes i reunions científiques que organitza l'entitat durant l’any.

Actualment l’equip de Biocat està format per 23 persones, incloent-hi també l’equip que treballa en l’Oficina Tècnica de Projectes per a la candidatura del KIC-Healhcare de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (IET), a més de diversos col·laboradors externs.

Nova seu corporativa:

Passeig de Gràcia, 103, 3a planta
08008 Barcelona
Tel. +34 93 310 33 30
info@biocat.cat


Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.