Vés al contingut

Ja està obert el registre per participar a Bio€quity 2019, el principal esdeveniment d’inversors dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, que tindrà lloc per primer cop a Barcelona els dies 20 i 21 de maig de 2019. Les empreses que tramitin el registre abans del 15 de febrer comptaran amb 200€ de descompte early bird. A més, els membres de la BioRegió poden gaudir d’un descompte addicional permanent de 200€ sobre la tarifa vigent amb el codi BEE19BIOREGION200.

Bio€quity Europe 2019 es celebrarà a l’Hotel Crowne Plaza de Barcelona. Organitzat per BioCentury i EBD Group, Bio€quity és l'esdeveniment més influent del sector per a inversors que busquen companyies de ciències de la vida on invertir i experts en llicències biofarmacèutiques que volen avaluar noves oportunitats de negoci.

El Comitè Amfitrió Regional de Bio€quity Europe 2019 està format per BiocatYsios CapitalACCIÓ i CataloniaBio & HealthTechEl programa de l’esdeveniment, que es donarà a conèixer properament, comptarà amb una presència destacada d’empreses de la BioRegió de Catalunya.

Bio€quity Europe 2019 compta amb un ampli suport d’empreses i entitats de la BioRegió, així com consultores i fons d’inversió internacionals interessats en establir-se a la ciutat de Barcelona: Caixa Capital Risc i Grifols com a Platinum Sponsors Regionals i Alira Health, ASEBIO, Asabys Partners, GP Pharm, HealthEquity, KPMGLocust Walk i WEcubed Partners com a Gold Sponsors Regionals.

Al llarg de la seva història, Bio€quity Europe ha posat en contacte més de 800 empreses europees amb milers d’inversors i professionals de desenvolupament de negoci de l’àrea biofarmacèutica. Més de 550 delegats de 26 països van assistir a la darrera edició de Bio€quity Europe, celebrada a Gant (Bèlgica) al maig de 2018.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.