Vés al contingut

Ja és aquí la 2a edició de l'Open Innovation Forum, un Programa d'Innovació Oberta que permet les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca.

L'Open Innovation Forum s’estructura en cinc àmbits de coneixement (alimentació, salut, tecnologies mèdiques, química i materials). Les empreses o agents interessats que vulguin participar-hi poden enviar la seva proposta fins a finals del 2019, de manera que durant tot l'any es podran rebre reptes d'innovació. Durant el 2019 s’organitzaran diversos actes per tal que tant empreses com solucionadors puguin trobar-se cara a cara.

Una comissió valorarà aquests desafiaments i escollirà els més rellevants, que rebran feedback sobre possibles solucions -per part de centres de recerca d'universitats i agents d'innovació catalans- i seran convocats a trobades amb els solucionadors. El temps entre l'enviament del repte i la recepció de la proposta de solució serà d'aproximadament 60 dies.

 "L’objectiu de l'Open Innovation Forum és crear un espai de trobada física, virtual i que duri en el temps, per materialitzar la cooperació i la interacció entre els agents d’innovació del nostre ecosistema", destaca Núria Martí, Directora d'Innovació de Biocat.

L'Open Innovation Forum està organitzat per Biocat, la Fundació Bosch i Gimpera, la Universitat Pompeu Fabra , UPF Ventures, la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de Recerca de la UAB, la Universitat Politècnica de Catalunya, IDIBELL i ACCIÓ. La primera edició de l’Open Innovation Forum, al 2017, va comptar amb gairebé 150 participants, 54 organitzacions, 76 reptes i 131 reunions.

En cas de dubte, posa’t en contacte amb la Project Manager d’Innovació de Biocat (mclotet@biocat.cat o +34 93 310 33 30).

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.