Vés al contingut

ACCIÓ ha obert la convocatòria 2017 del programa TECNIOspring PLUS, un programa d’ajuts per la contractació de personal d’R+D experimental. El programa es basa en beques de mobilitat internacional que ofereix als investigadors experimentals la possibilitat de desenvolupar la seva carrera en entitats d’R+D d’arreu del món.

La convocatòria estarà oberta fins el 14 de setembre de 2017 i està destinada tant a empreses amb seu operativa a Catalunya com a entitats acreditades amb el segell TECNIO. Els contractes tindran una durada de dos anys per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica.

El programa inclou dues modalitats:

  • Modalitat d’entrada: incorporació de personal d’R+D a una empresa amb seu operativa a Catalunya o a una entitat TECNIO, durant dos anys.
  • Modalitat de sortida + retorn: incorporació de personal d’R+D a centres tecnològics, universitats o departaments d’R+D d’empreses d’arreu del món durant el primer any, seguit d’una fase de retorn a una empresa amb seu operativa a Catalunya o a una entitat TECNIO durant el segon any.

Per més informació consulteu tota la informació de la convocatòria a la pàgina web de TECNIOspring PLUS.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.