Vés al contingut

La sisena edició dels Innovation Days tindrà lloc els propers 5 i 6 d’octubre a la Ciutat Internacional Universitària de París i reunirà empreses, inversors, experts, acadèmics i emprenedors dedicats a les ciències de la vida (sobretot biotech, medtech i farmacèutiques) per connectar-les i optimitzar les oportunitats de negoci. Innovation Days compta amb la participació de Biocat, de manera que els membres de la BioRegió tenen un descompte al registre del 20%.

La innovació és el leitmotiv del congrés. Durant dos dies, es realitzaran diverses conferències que donaran llum als nous models d’innovació i els assistents tindran l’oportunitat de fer reunions de partnering one-to-one. També hi haurà workshops i espais de networking amb l'objectiu que es comparteixin experiències, estratègies en el mercat de salut global i bones pràctiques del sector.

Un dels actes més esperats del congrés és l’Innovation Prize, un premi exclusivament dedicat a la innovació i l’emprenedoria al què poden aspirar-hi projectes de nova creació (menys de 8 anys d’edat) en biotech, medtech i e-health.  

‘Innovation Days’ en xifres

La darrera edició del congrés, celebrada el 2014 al mateix lloc, va reunir més de 460 participants de 30 països diferents, la majoria de fora d’Europa. Es van fer prop de 1.000 reunions de partnering i entre els assistents, les companyies biotech són les que van tenir major presència, seguides d’institucions de recerca o acadèmiques i de companyies farmacèutiques. 

La informació sobre el programa i el registre es troba a l'esdeveniment de l'agenda.

 

Notícia relacionada:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.