Vés al contingut

Oryzon Genomics, companyia biofarmacèutica de fase clínica centrada en la epigenètica per al desenvolupament de teràpies en malalties amb importants necessitats mèdiques no resoltes, ha tancat un segon tram de la seva ronda de finançament per import de 5,3 milions d’euros. Aquesta quantitat s’uneix als diversos préstecs a llarg termini que va tancar Oryzon a principis del mes de maig amb distintes entitats bancàries per un import total de 10,5 milions d’euros.

Amb la subscripció d’aquest segon tram de préstecs es dóna per finalitzada la ronda de finançament per un import total de 32 milions d’euros. Al segon semestre de 2015 es va iniciar la col·locació privada d’accions de la companyia per import de 16,5 milions d’euros, que s’ha completat amb 15,8 milions d’euros addicionals en préstecs a llarg termini.

Aposta pel sector

“El model de negoci del sector biotecnològic requereix de finançament a llarg termini, amb importants inversions en R+D. És un model de negoci allunyat de les polítiques d’inversió financera que es focalitzen a curt termini i que han vingut aplicant-se tradicionalment al nostre país”, ha explicat el director Financer d’Oryzon, Enric Rello.

“El tancament d’aquest segon tram de ronda de finançament –ha apuntat Rello- mostra la transformació d’una part important del sector bancari espanyol, que aposta en la seva majoria per la innovació, i facilita el desenvolupament dels nostres programes de R+D en malalties oncològiques i neurodegeneratives, aportant a Oryzon una posició financera estable”. 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.