Vés al contingut

Otsuka i Biocat, com a patrocinadors oficials de Salut del programa Imagine Express 2017, han obert una convocatòria per rebre idees relacionades amb apps mòbil que podrien aportar solucions innovadores als reptes actuals de salut. Els candidats es poden presentar fins el dilluns 6 de febrer i un jurat oficial escollirà les tres millors idees per participar a l’Imagine Express 2017.

Imagine Express és un programa destinat a impulsar aplicacions en el sector mòbil que té lloc durant un viatge de quatre dies en tren des de Barcelona a París i Londres en el marc del Mobile World Congress. Del 24 al 27 de febrer de 2017, els participants (12 ments creatives, 12 enginyers informàtics i 12 emprenedors), que no es coneixen entre ells amb antelació, tindran el repte de formar grups de 3 amb l'objectiu de generar apps per a mòbil per a un dels 4 sectors estratègics seleccionats, un dels quals és salut.

Otsuka i Biocat proposen tres reptes en salut perquè els participants trobin idees per resoldre’ls. El primer repte està dirigit a professionals de la salut, institucions o associacions de pacients, el segon repte s’adreça a treballadors d’Otsuka i el tercer repte és per al públic en general. Els guanyadors en cada categoria es donaran a conèixer el 9 de febrer.

Quan arribin a Londres, els participants presentaran les seves idees davant d'inversors i el millor equip de cada sector rebrà mentoria per dur a terme el seu projecte amb èxit. De tornada a Barcelona, els guanyadors presentaran el 27 de febrer el seu projecte al Mobile World Congress, a l'espai del 4YFN, i s'instal·laran en incubadores de la ciutat.

Consulta més informació sobre com presentar una idea.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.