Vés al contingut

Redacció

Palau Pharma ha llicenciat el compost UR-65318 en fase preclínica, per al tractament de la dermatitis atòpica, a una empresa farmacèutica nord-americana que cotitza en borsa. Les condicions econòmiques de l'acord no s'han revelat. La biofarmacèutica catalana ha rebut un pagament inicial i en rebrà d'addicionals en el futur a mesura que s'assoleixin els objectius en les diferents etapes del desenvolupament i la comercialització del fàrmac.

La companyia internacional de serveis legals Baker&McKenzie ha assessorat Palau Pharma en aquest transacció.

El director general, Ignasi Faus, ha comentat que "l'UR-65318 és un antagonista del receptor de la histamina H4 i podria convertir-se en un producte 'best in class' en el seu camp terapèutic".

Palau Pharma desenvolupa medicaments innovadors per atendre les necessitats mèdiques no cobertes de pacients que pateixen de malalties inflamatòries i autoimmunes com l'asma, la dermatitis atòpica, la psoriasi, l'artritis reumatoide, l’esclerosi múltiple i la malaltia inflamatòria intestinal. Els seus productes són fabricats pel Grup Uriach, un dels accionistes juntament amb Caja Duero, Andosins Capital, CatalunyaCaixa i Najeti Capital.

Aquesta setmana, directius de la companyia participen a la convenció BIO Boston amb la delegació catalana coordinada per Biocat, per trobar socis de referència que llicenciïn altres projectes en cartera per acabar-los de desenvolupar i comercialitzar mundialment i, especialment, als Estats Units.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.